SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Maxgräns för sammankomster - Coronavirus (Covid-19)
2020-03-28 01:09
Med anledning av Coronaviruset har nu en maxgräns för sammankomster på fler än 50 personer förbjudits. Föreningen har därför satt en gräns på att max 2 lag får träna samtidigt i hallen. Inga utomstående får heller vistas i hallen under träning, dvs att endast aktiva och coacher för tränande lag får vistas i hallen under träningen. Vi begränsar även antalet omklädningsrum, information om vilket omklädningsrum dem ska vara i får aktiva innan varje träning. I dagsläget fortsätter vi med träningarna men detta kan komma att ändras med kort varsel. 

Detta innebär tyvärr att LadyJags måste byta träningstid på tisdagar. Deras nya träningstid blir då 17.00-19.00 på tisdagar i Vikingaskolan.  

 

Nu när RM/SM har ställts in har vi tagit ett beslut om att avregistrera samtliga lag från Jamfest och Nordic Cheer Challenge med anledning att vi tidigarelägger tryouts och påbörjar säsongen 20/21 tidigare. Vi anser att det är stor risk att även dessa två tävlingar kommer att ställas in och det är därför vi tar det här beslutet. Det är otroligt tungt att behöva meddela detta men samtidigt är det nödvändigt med det läget som råder just nu. Vi kommer att satsa på att alla lag i föreningen istället kommer åka till Göteborg och tävla Nordic All Level Championship 5-6 december 2020.  

Tryouts kommer att hållas i april/maj istället. Mer information om tryouts kommer i ett separat mail.  

 

Striktare riktlinjer för att minska smittspridningen rekommenderas :  

Innan/under träning 

 • Undvik kollektivtrafik om det är möjligt. 

 • Tvätta händerna med tvål och varmt vatten innan och efter träning 

 • Lämna alla kläder och saker (förutom värdesaker och vattenflaska) i omklädningsrummet.  

 • Fyll om möjligt på vattenflaskan hemma innan träning.  

Efter träning 

 • Tvätta händerna med varmt vatten och tvål innan du lämnar hallen.  

 • Om du får symptom inom 2 dygn efter träning får du gärna meddela detta till din coach 

Sjukregler:  

 • Stanna hemma om du har något av följande symptom: Feber, hosta, ont i halsen, andningssvårigheter eller känner dig sjuk i kroppen.  

 • När du är symptomfri måste du stanna hemma ytterligare i 48 timmar innan du får återgå till träningen.  

 • Stanna hemma om du har varit i nära kontakt med en familjemedlem som har Covid-19 eller är svårt sjuk med ovan nämnda symptom. Om det har gått mer än 7 dagar sen din närstående blev sjuk och du inte uppvisar symptom är det okej att komma på träningen.  

 • Om du nyligen rest utomlands eller till någon skidort måste du vara hemma i minst 7 dagar för att få komma på träning.  

 

Vad kan du göra för att undvika smitta? (Allmän information) 

 • Tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.  

 • Undvik att röra vid dina ögon, näsa och mun.  

 • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.  

 • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.  

 

Ring 1177 om du har sjukdomssymptom.  

Ring 113 13 för frågor om nya sjukdomen covid-19, orsakad av det nya coronaviruset. 


Med vänliga hälsningar, Power Cheer Allstars


Nyhetsarkiv
Showcase!2023-12-07 19:03
Årsmöte 2023-09-242023-09-24 14:44
RM/SM 11-12/9 20212021-09-11 00:54
Årsmöte 2021-08-29 08:50
Cheer & Fun!2021-08-12 12:27
2020-12-20 12:00